• slidebg1

  Stomatologie de avangardă

  Nu sunt suficiente doar blândețea și îndemânarea. Echipamentele și tehnologiile
  noastre îi fac încrezători și senini chiar și pe cei mai fricoși pacienți.

 • slidebg2

  Tehnici minim invazive

  Uitați de tratamentele cu un număr mare de ședințe!
  Acestea sunt acum istorie!

 • slidebg2

  Tehnologie asistată laser

  Specialiștii clinicii noastre se preocupă permanent de confortul și siguranța
  dumneavoastră folosind tehnici moderne, minim invazive și nedureroase.

Tehnologie

Serviciile de estetică dentară oferite în cadrul clinicii Dentexcela3 folosesc tehnici moderne, minim invazive. Specialiștii clinicii noastre combină metodele și tehnologia medicală (e.g. tehnologia laser, metoda de tratament Lumineers, aparatul ortodontic Invisalign) cu necesitățile medicale și estetice ale fiecărui pacient în parte.

Etapele tratamentului estetic:

 1. Consultația
  • Diagnostic preliminar
  • Modele de studiu
  • Fotografii, radiografii, CT scan
  • Deviz preliminar
 2. Diagnostic final și plan de tratament
  • Diagnostic final
  • Plan de tratament
   • Rezolvarea tratamentelor dentare premergatoare tratamentului de estetică dentară, dacă este nevoie
   • Realizarea unui mock-up în funcție de necesitătile cazului (mock-up ce se realizează în concordanță cu trăsăturile feței iar pacientul va rămâne cu această machetă câteva zile până la deciderea formei finale).

Fațete*

Fațete Lumineers
 1. Lumineers “One-Hour” - în aceeași ședintă, fațetele standard pe diferite culori sunt adaptate de către medic, apoi aplicate direct, cu ajutorul unor cimenturi speciale pe dinte.
 2. Lumineers personalizate S.U.A.- amprenta functională este trimisă în S.U.A. pentru realizarea fațetelor. Acestea pot fi montate în 3 saptamani.
Fațete no-prep
 1. Fațete no-prep realizate în Romania. Fațetele no-prep diferă de fațetele no-prep lumineers prin natura materialului și cimenturile aferente.
*Aceste fațete se montează pe fața exterioară a dintelui, fără șlefuirea acestuia.

Prețuri Tratamente

Estetica dentara minim invaziva
Fațetă Lumineers 2950 Lei
Fațetă No-prep 2050 Lei

Prima consultație este gratuita în cazul în care se accepta planul de tratament si/sau pacientul rămâne la clinica pentru un prim tratament!


Galerie Foto


"Zâmbetul este fericirea pe care o vei găsi chiar sub nasul tău." Tom Wilson

Trimite-ne un mesaj.

Contact clinică

Your message has been sent successfully.
There was a problem validating the form please check!
Sunt de acord cu transmiterea datelor personale conform declarației de consimțământ de mai jos

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord cu utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, prin intermediul personalului autorizat, în scopurile:

□ preluării datelor mele de contact pentru a mi se transmite newsletter-uri, oferte, mesaje cu caracter medical de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter.
□ transmiterii datelor mele personale, inclusiv a celor privind sănătatea către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, cu scopul de a primi informații medicale, de a intra în legătura cu personalul medical și de a putea urma un eventual tratament medical;

Am fost informat despre drepturile pe care subiecţii datelor cu caracter personal le deţin, dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la retragerea consimțământului acordat, întelegand că această acțiune conduce la imposibilitatea continuării raporturilor acceptate anterior, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului și fără a afecta obligația de plată a serviciilor oferite.

Am fost informat că datele mele cu caracter personal vor fi păstrate exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acceptate precum și a celor care au la bază alte temeiuri juridice decât consimțământul.

Adresa

Str. Andrei Muresanu, nr. 11-13, etaj 3
Sector 1, București

Program

Luni, Miercuri, Joi : 10:00 - 20:00
Marți, Vineri : 10:00 - 18:00
Sâmbătă și Duminică : închis