• slidebg1

  Stomatologie de avangardă

  Nu sunt suficiente doar blândețea și îndemânarea. Echipamentele și tehnologiile
  noastre îi fac încrezători și senini chiar și pe cei mai fricoși pacienți.

 • slidebg2

  Tehnici minim invazive

  Uitați de tratamentele cu un număr mare de ședințe!
  Acestea sunt acum istorie!

 • slidebg2

  Tehnologie asistată laser

  Specialiștii clinicii noastre se preocupă permanent de confortul și siguranța
  dumneavoastră folosind tehnici moderne, minim invazive și nedureroase.

IMPLANT DENTAR PRIN TEHNOLOGIE LASER

Alegerea unui implant dentar ca soluție de tratament, nu este numai o soluție modernă dar și necesară pentru a menține poziția fiziologică pe arcadă a dinților alăturați. Implantul dentar imită perfect dintele natural și spre deosebire de alte metode de protezare, asigură o masticație comparabilă cu cea a dinților naturali, fiind ușor de asimilat și de igienizat și neafectând dinții vecini.

Implantele dentare de care beneficiați în cadrul clinicii DentExcela3 din Bucuresti sunt asistate de laser. Avantajul folosirii laserului constă, în principal, în obținerea sterilizării în dreptul implantului și a zonei în care se desfășoară intervenția, atât pe parcursul operației, cât și post-operator. Folosind Biolase WaterLase MD precum și Biolase Epic Laser, sterilizăm zona, reducem sângerarea și edemul și promovăm o vindecare rapidă.

Utilizarea membranei P.R.F (plasma sanguină îmbogățită, concentrată în trombocite) conține numeroși factori de creștere și celule ce susțin și accelerează vindecarea osoasă și a țesuturilor moi.

Servicii de chirurgie dentară:

 • Ridicare de sinus*
 • Rezecții*
 • Chistectomii*
 • Punerea în evidență a implantelor*
 • Regularizări de creastă*
 • Chiuretaje chirurgicale parodontale*
 • Extracții dentare*
 • Odontectomii
 • Repoz nerv alveolar inf
 • Membrana PRF
 • Aditie osoasa cu bloc osos (asistat laser)
 • Sinus lift asistat laser
*Reprezintă tratament asistat de laser

In clinica Dentexcela3, disconfortul pentru pacient este minim, datorat atat operatiilor asistate de lasere: WaterLase MD, EPIC LASER, cat si utilizarii uneia dintre cele mai avansate tehnologii cu ultrasonice: PIEZOSURGERY.

Cu ajutorul acestor tehnologii de ultima generatie, Domnul Doctor Cristian Georgescu, efectueaza operatii cu precizie maxima si minim invazive, in peste 25 de tehnnici chirurgicale avansate, necesare reconstructiei gingivale si osoase in vederea inserarii implantelor dentare.


Prețuri Tratamente

Chirurgie-Implantologie
Consultație 200 Lei
Extractie normala 450 Lei
Extractie chirurgicala 800 Lei
Implant conventional 3150 Lei
Implant S.U.A. (Zimmer) 4050 Lei
Implant Nobel Bio-care (Suedia) 4570 Lei
Gingivoplastie cu waterlase 300-600 Lei
Odontectomie 800 Lei
Bloc osos 6000 Lei
Sinus lift conventional 4500 Lei
Sinus lift cu tehnologie waterlase 6500 Lei
Frenectomie waterlase 850 Lei
Punerea in evidenta a implatelor cu waterlase 300-900 Lei (in funcție de nr. de dinți)
Plasma fara os 650 Lei
Plasma cu os 1125 Lei

Prima consultație este gratuita în cazul în care se accepta planul de tratament si/sau pacientul rămâne la clinica pentru un prim tratament!


"Zâmbetul este fericirea pe care o vei găsi chiar sub nasul tău." Tom Wilson

Trimite-ne un mesaj.

Contact clinică

Your message has been sent successfully.
There was a problem validating the form please check!
Sunt de acord cu transmiterea datelor personale conform declarației de consimțământ de mai jos

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord cu utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, prin intermediul personalului autorizat, în scopurile:

□ preluării datelor mele de contact pentru a mi se transmite newsletter-uri, oferte, mesaje cu caracter medical de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter.
□ transmiterii datelor mele personale, inclusiv a celor privind sănătatea către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, cu scopul de a primi informații medicale, de a intra în legătura cu personalul medical și de a putea urma un eventual tratament medical;

Am fost informat despre drepturile pe care subiecţii datelor cu caracter personal le deţin, dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la retragerea consimțământului acordat, întelegand că această acțiune conduce la imposibilitatea continuării raporturilor acceptate anterior, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului și fără a afecta obligația de plată a serviciilor oferite.

Am fost informat că datele mele cu caracter personal vor fi păstrate exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acceptate precum și a celor care au la bază alte temeiuri juridice decât consimțământul.

Adresa

Str. Andrei Muresanu, nr. 11-13, etaj 3
Sector 1, București

Program

Luni, Miercuri, Joi : 10:00 - 20:00
Marți, Vineri : 10:00 - 18:00
Sâmbătă și Duminică : închis