• slidebg1

  Stomatologie de avangardă

  Nu sunt suficiente doar blândețea și îndemânarea. Echipamentele și tehnologiile
  noastre îi fac încrezători și senini chiar și pe cei mai fricoși pacienți.

 • slidebg2

  Tehnici minim invazive

  Uitați de tratamentele cu un număr mare de ședințe!
  Acestea sunt acum istorie!

 • slidebg2

  Tehnologie asistată laser

  Specialiștii clinicii noastre se preocupă permanent de confortul și siguranța
  dumneavoastră folosind tehnici moderne, minim invazive și nedureroase.

ORTODONȚIE

Ortodonția este specialitatea stomatologică care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare.

Specialiștii clinicii stomatologice DentExcela3 aplică tratamente ortodontice atât în funcție de vârstă cât și de necesitățile medicale ale fiecărui pacient în parte.

Tratamentul ortodontic are următoarele obiective: îmbunătățirea sănătății dentare, evitarea apariției parodontopatiilor, cariilor, uzura smalțului, precum și rezolvarea problemelor de articulație temporo-mandibulară (zgomote, dureri articulare) și nu în ultimul rând obținerea unui zâmbet estetic.

Aparate ortodontice fixe

Aparatul fix de safir ORMCO

Este confecționat din safir pur, atent șlefuit și incredibil de transparent astfel încât oferă aspectul aproape invizibil. Până nu demult singurele tratamente disponibile erau cele cu aparate metalice sau din material ceramic mai opac, mai închis la culoare decât smalțul dentar. Astăzi fiecare pacient poate beneficia de tratament ortodontic aproape invizibil chiar pe suprafața externa a dinților.

Aparatul ortodontic prin tehnica linguală INCOGNITO

Este aplicat direct pe suprafața internă a dinților astfel încat nimeni nu va ști că sunteți purtătorul unui aparat dentar. Brackeții INCOGNITO sunt individualizati pentru fiecare dinte în parte și sunt extrem de plați, făcând astfel mai ușoară acceptarea de către pacient. Un alt mare avantaj al aparatului INCOGNITO este faptul că demineralizarea pe suprafața vestibulară (externă) a dintelui nu are loc, având în vedere ca brackeții se aplică pe suprafața linguală (internă).

Aparate ortodontice mobile

Invisalign

Abordare estetică ce constă în realizarea unor gutiere transparente a căror număr poate varia în funcție de gravitatea anomaliei. Gutierele sunt schimbate de către pacient din două în două săptămâni.

Avantajele acestui tip de tratament:

 • Aspect - aparat ortodontic fără brackeți
 • Confort - gutierele pot fi date jos în timpul mesei
 • Siguranță - reduce riscul aparițiilor cariilor sau a bolilor gingiilor

Prețuri Tratamente

Ortodonție
Consultație 150 Lei
Aparat ortodontic cu brackeți metalici convențional (1 arcadă) 3000 Lei
Aparat ortodontic cu brackeți metalici autoligaturant (1 arcadă) 3600 Lei
Aparat cu brackeți ceramici 3825 Lei
Aparat invisalign 22500 Lei
Aparat fix lingual incognito 20500 Lei
Aparat mobil 1300 Lei
Ortoimplant 900 Lei
Retainer colat 60 Lei/dinte
Gutieră contentie 500 Lei
Stripping cu waterlase 300 Lei
Monobloc 1700 Lei
Pendulum 1000 Lei

Prima consultație este gratuita în cazul în care se accepta planul de tratament si/sau pacientul rămâne la clinica pentru un prim tratament!


"Zâmbetul este fericirea pe care o vei găsi chiar sub nasul tău." Tom Wilson

Trimite-ne un mesaj.

Contact clinică

Your message has been sent successfully.
There was a problem validating the form please check!
Sunt de acord cu transmiterea datelor personale conform declarației de consimțământ de mai jos

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord cu utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, prin intermediul personalului autorizat, în scopurile:

□ preluării datelor mele de contact pentru a mi se transmite newsletter-uri, oferte, mesaje cu caracter medical de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter.
□ transmiterii datelor mele personale, inclusiv a celor privind sănătatea către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, cu scopul de a primi informații medicale, de a intra în legătura cu personalul medical și de a putea urma un eventual tratament medical;

Am fost informat despre drepturile pe care subiecţii datelor cu caracter personal le deţin, dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la retragerea consimțământului acordat, întelegand că această acțiune conduce la imposibilitatea continuării raporturilor acceptate anterior, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului și fără a afecta obligația de plată a serviciilor oferite.

Am fost informat că datele mele cu caracter personal vor fi păstrate exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acceptate precum și a celor care au la bază alte temeiuri juridice decât consimțământul.

Adresa

Str. Andrei Muresanu, nr. 11-13, etaj 3
Sector 1, București

Program

Luni, Miercuri, Joi : 10:00 - 20:00
Marți, Vineri : 10:00 - 18:00
Sâmbătă și Duminică : închis