• slidebg1

  Stomatologie de avangardă

  Nu sunt suficiente doar blândețea și îndemânarea. Echipamentele și tehnologiile
  noastre îi fac încrezători și senini chiar și pe cei mai fricoși pacienți.

 • slidebg2

  Tehnici minim invazive

  Uitați de tratamentele cu un număr mare de ședințe!
  Acestea sunt acum istorie!

 • slidebg2

  Tehnologie asistată laser

  Specialiștii clinicii noastre se preocupă permanent de confortul și siguranța
  dumneavoastră folosind tehnici moderne, minim invazive și nedureroase.

PARODONTOLOGIE ASISTATĂ TEHNOLOGIE LASER

Boala parodontală reprezintă una dintre cele mai importante cauze ale pierderii dinților. Până nu demult, tratamentele stomatologice pentru boala parodontală urmăreau doar să amâne momentul extracției și nu tratarea acesteia. Intervenția cu laser în tratarea pungilor parodontale elimină operațiile în câmp deschis chiar și în cazul pungilor de 7-8 mm și permite o sterilizare foarte bună a acestora. Tehnicile noi sunt simple, în camp închis și uneori chiar fără anestezie locală.

Tehnologia laser constă în combinarea a două lasere:

 1. Biolase WaterLase MD realizează înlăturarea țesutului bolnav, a țesutului subgingival și sterilizarea pungilor parodontale (fără decoletarea gingiei)
 2. Biolase Epic Laser are rolul de sterilizare în profunzime (în procent de 99%) și biostimulare, vindecarea fiind foarte rapidă.

Bine de știut:

 • Înaintea inițierii tratamentului, se va efectua un test de laborator ce indică agenții patogeni care depășesc limita normală din flora saprofită. În acest caz se va institui și un tratament cu antibiotic țintit ce va fi administrat concomitent cu tratamentul parodontologic;
 • Protocolul tratamentelor se desfășoară pe parcursul a 5-6 ședințe;
 • Beneficiile tratamentului se observă după 3 săptămâni;
 • În cazurile grave cu dinți mobili tratamentul se completează cu introducerea de P.R.F (plasma sanguină a pacientului îmbogățită, concentrată în trombocite, conține numeroși factori de creștere și celule ce susțin și stimulează vindecarea osoasă și a țesuturilor moi) și folosirea dispozitivului Dr. Electronic ce realizează refacerea osoasă, ligamentele și țesutul moale.

Prețuri Tratamente

Parodontologie asistata tehnologie laser
Consultație 150 Lei
Parodontometrie 200 Lei
Test parodontal 200 Lei
Tratament paradontal completcu tehnologia waterlase + epic - in funcție de nr. de dinți ce au pungi parodontale între 2400 și 4500 Lei
Chiuretaj în câmp închis cu tehnologie minim-invazivă cu waterlase și epic 800 Lei/dinte
Retainer (bandă imobilizare) 65 Lei/dinte
Injectare plasmă - centifugene 675 Lei
Biostimulare cu epic laser 200 Lei

Prima consultație este gratuita în cazul în care se accepta planul de tratament si/sau pacientul rămâne la clinica pentru un prim tratament!


"Zâmbetul este fericirea pe care o vei găsi chiar sub nasul tău." Tom Wilson

Trimite-ne un mesaj.

Contact clinică

Your message has been sent successfully.
There was a problem validating the form please check!
Sunt de acord cu transmiterea datelor personale conform declarației de consimțământ de mai jos

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord cu utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, prin intermediul personalului autorizat, în scopurile:

□ preluării datelor mele de contact pentru a mi se transmite newsletter-uri, oferte, mesaje cu caracter medical de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter.
□ transmiterii datelor mele personale, inclusiv a celor privind sănătatea către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, cu scopul de a primi informații medicale, de a intra în legătura cu personalul medical și de a putea urma un eventual tratament medical;

Am fost informat despre drepturile pe care subiecţii datelor cu caracter personal le deţin, dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la retragerea consimțământului acordat, întelegand că această acțiune conduce la imposibilitatea continuării raporturilor acceptate anterior, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului și fără a afecta obligația de plată a serviciilor oferite.

Am fost informat că datele mele cu caracter personal vor fi păstrate exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acceptate precum și a celor care au la bază alte temeiuri juridice decât consimțământul.

Adresa

Str. Andrei Muresanu, nr. 11-13, etaj 3
Sector 1, București

Program

Luni, Miercuri, Joi : 10:00 - 20:00
Marți, Vineri : 10:00 - 18:00
Sâmbătă și Duminică : închis