• slidebg1
 • slidebg1

  Stomatologie de avangardă

  Nu sunt suficiente doar blândețea și îndemânarea. Echipamentele și tehnologiile
  noastre îi fac încrezători și senini chiar și pe cei mai fricoși pacienți.

 • slidebg2

  Tehnici minim invazive

  Uitați de tratamentele cu un număr mare de ședințe!
  Acestea sunt acum istorie!

 • slidebg2

  Tehnologie asistată laser

  Specialiștii clinicii noastre se preocupă permanent de confortul și siguranța
  dumneavoastră folosind tehnici moderne, minim invazive și nedureroase.

Tratamente de Profilaxie

Controlul periodic regulat

Recomandat de 2 ori pe an sau chiar mai des dacă situația clinică o cere, printr-un control periodic regulat, se pot depista eventuale carii incipiente, ocluzii incorecte, se pot realiza ghidaje canine corecte precum și depista și steriliza pungile parodontale cu ajutorul laserului Biolase WaterLase MD.

Detartrajul și periajul profesional

Tartrul este o forma de placă dentară calcificată, un factor nociv pentru gingie și structura dentară. Placa dentară este deasemenea un factor ce duce la formarea cariei dentare precum și apariția gingivitei. Recomandat de 2-3 ori pe an, detartrajul cu ultrasunete, periaj, air-flow și biostimularea cu laser vor menține tartrul și placa dentară sub control.

Sigilarea șanțurilor și fosetelor

Fiind dificil de igienizat, șanțurile și fosetele sunt un loc în care placa se poate forma și acumula. Curățarea acestora se realizează cu ajutorul Biolase WaterLase MD. Sigilarea acestora se face prin aplicarea unui material compozit fluid care, după întărire, va închide aceste spații și va preveni apariția cariilor.

O alta metodă de profilaxie

Aplicarea pe fața externă a dinților a unor fațete ceramice de 0.2 mm cu scopul de a sigila smalțul în cazurile în care acesta este foarte subțire și sensibil.


Prețuri Tratamente

Tratamente de profilaxie
- - Lei

Prima consultație este gratuita în cazul în care se accepta planul de tratament si/sau pacientul rămâne la clinica pentru un prim tratament!


"Zâmbetul este fericirea pe care o vei găsi chiar sub nasul tău." Tom Wilson

Trimite-ne un mesaj.

Contact clinică

Your message has been sent successfully.
There was a problem validating the form please check!
Sunt de acord cu transmiterea datelor personale conform declarației de consimțământ de mai jos

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord cu utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, prin intermediul personalului autorizat, în scopurile:

□ preluării datelor mele de contact pentru a mi se transmite newsletter-uri, oferte, mesaje cu caracter medical de către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter.
□ transmiterii datelor mele personale, inclusiv a celor privind sănătatea către Dentexcela 3 Import Export SRL cu sediul în București, str. Argentina nr. 8, parter, România, cu scopul de a primi informații medicale, de a intra în legătura cu personalul medical și de a putea urma un eventual tratament medical;

Am fost informat despre drepturile pe care subiecţii datelor cu caracter personal le deţin, dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la retragerea consimțământului acordat, întelegand că această acțiune conduce la imposibilitatea continuării raporturilor acceptate anterior, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului și fără a afecta obligația de plată a serviciilor oferite.

Am fost informat că datele mele cu caracter personal vor fi păstrate exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acceptate precum și a celor care au la bază alte temeiuri juridice decât consimțământul.

Adresa

Str. Andrei Muresanu, nr. 11-13, etaj 3
Sector 1, București

Program

Luni, Miercuri, Joi : 10:00 - 20:00
Marți, Vineri : 10:00 - 18:00
Sâmbătă și Duminică : închis